סלט קצוץ איטלקי עם צ'יפס סלמי
סלט קצוץ איטלקי עם צ'יפס סלמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 726 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומוס, סלמי, גבינת רומנו נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 79% וזה טוב. מתכונים דומים: סלט איטלקי פריך עם צ'יפס סלמי וקרוטונים פיתה, סלט איטלקי קצוץ, ו סלט קצוץ איטלקי.
הוראות
תנור חום עד 204°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
באמצעות פומפיה מטוס שנערך ביד, גרגר 1 שן שום ואז לגרר גבינת רומנו. בקערה גדולה, לזרוק שום וגבינה עם פיתה קרועה 1 כף שמן זית מעיל היטב.
מורחים בשכבה זוגית על גיליון עוגיות.
אופים 15 עד 20 דקות, ערבוב פעם באמצע קלייה, עד קלוי וזהב חום.
הסר מהתנור; להעביר קרוטונים לקערה. להפריש להתקרר. השאר תנור על נייר קלף על גיליון עוגיות.
בצנצנת עם מכסה הדוק, מניחים חומץ, חרדל ו 1/2 כפית שמן זית. גרגר 1/2 שום ציפורן לתוך צנצנת באמצעות מגרדת מטוס יד.
מוסיפים מלח ופלפל. בורג מכסה על צנצנת; לנער צנצנת במרץ לשלב. שים את התחבושת בצד.
מורחים רצועות סלאמי על אותו נייר מצופה גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות או עד פריך.
הסר גיליון עוגיות לצלחת; מגניב מעט.
מחלקים חסה בין 2 ל 4 קערות. מחלקים את מרכיבי הסלט הנותרים לקערות. סלטים למעלה עם סלמי, קרוטונים, רוטב וגבינת רומנו נוספת.