קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות66
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחג ההודיה
מגזין

סלט שאריות חג ההודיה עם בטטות וכרוב ניצנים

סלט שאריות חג ההודיה עם בטטות וכרוב ניצנים
סלט שאריות חג ההודיה עם תפוחי אדמה מתוקים כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 861 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, כרוב ניצנים, בשר הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: שאריות חג ההודיה: כרוב ניצנים, תפוחי אדמה, בשר הודו, כרוב ניצנים עם אגוזי פקאן ובטטות.

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 450 ° F. אם באמצעות שאריות טורקיה, לעבור לשלב הבא. כדי לבשל את הירכיים טורקיה, מפזרים כל אחד עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שאריות הודושאריות הודו
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירך טורקיהירך טורקיה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את הירכיים בתבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של טורקיה הוא 170 ° F, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הסר את הירכיים מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר את העור ולמשוך את הבשר מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
אם משתמשים שאריות כרוב ניצנים מבושל מראש ובטטות, לדלג לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
6
מניחים את כרוב ניצנים וחתיכות בטטה במחבת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
יוצקים את שמן קנולה על גבי ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק את החתיכות עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
8
מעבירים לתנור ומבשלים עד ששני הירקות רכים ומשחימים קלות, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר את המחבת כאשר נעשה. כבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים 3 1/3 כוסות מים לסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
11
מוסיפים את הקוסקוס וקמצוץ מלח. קוק, התאמת החום אם המים חושבים על רותחים מעל, עד מכרז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מסננים במסננת כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
13
הוסף שתי כפות של החמאה למחבת להגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את חמוציות מיובשות, שקדים, וקמצוץ מלח, ומערבבים היטב. מבשלים עד שקדים קלויים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
מוסיף את הקוסקוס סחוט ומערבבים היטב. כבה את החום ולהוסיף 2 כפות של מיץ לימון, כמו גם כרוב ניצנים ובטטות. מערבבים לשלב. לטעום, ולהוסיף יותר חמאה או מיץ לימון במידת הצורך. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
16
מחלקים את תערובת הקוסקוס בין שלוש קערות גדולות, ומעל עם קצת הודו משך.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
מגישים באופן מיידי.