סלט שאריות חג ההודיה עם בטטות וכרוב ניצנים
סלט שאריות חג ההודיה עם תפוחי אדמה מתוקים כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 861 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, כרוב ניצנים, בשר הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: שאריות חג ההודיה: כרוב ניצנים, תפוחי אדמה, בשר הודו, כרוב ניצנים עם אגוזי פקאן ובטטות.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 450 ° F. אם באמצעות שאריות טורקיה, לעבור לשלב הבא. כדי לבשל את הירכיים טורקיה, מפזרים כל אחד עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מניחים את הירכיים בתבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של טורקיה הוא 170 ° F, כ 45 דקות.
הסר את הירכיים מהתנור ולתת מגניב.
הסר את העור ולמשוך את הבשר מהעצם.
אם משתמשים שאריות כרוב ניצנים מבושל מראש ובטטות, לדלג לשלב הבא.
מניחים את כרוב ניצנים וחתיכות בטטה במחבת אפייה גדולה.
יוצקים את שמן קנולה על גבי ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק את החתיכות עד מצופה היטב.
מעבירים לתנור ומבשלים עד ששני הירקות רכים ומשחימים קלות, כ-25 דקות.
הסר את המחבת כאשר נעשה. כבה את החימום.
יוצקים 3 1/3 כוסות מים לסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הקוסקוס וקמצוץ מלח. קוק, התאמת החום אם המים חושבים על רותחים מעל, עד מכרז, 5 עד 6 דקות.
הוסף שתי כפות של החמאה למחבת להגדיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את חמוציות מיובשות, שקדים, וקמצוץ מלח, ומערבבים היטב. מבשלים עד שקדים קלויים קלות.
מוסיף את הקוסקוס סחוט ומערבבים היטב. כבה את החום ולהוסיף 2 כפות של מיץ לימון, כמו גם כרוב ניצנים ובטטות. מערבבים לשלב. לטעום, ולהוסיף יותר חמאה או מיץ לימון במידת הצורך. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מחלקים את תערובת הקוסקוס בין שלוש קערות גדולות, ומעל עם קצת הודו משך.