קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות66
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחג ההודיה
מגזין

סלט שאריות חג ההודיה עם בטטות וכרוב ניצנים

סלט שאריות חג ההודיה עם בטטות וכרוב ניצנים
סלט שאריות חג ההודיה עם תפוחי אדמה מתוקים כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 861 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, כרוב ניצנים, בשר הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: שאריות חג ההודיה: כרוב ניצנים, תפוחי אדמה, בשר הודו, כרוב ניצנים עם אגוזי פקאן ובטטות.

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם מראש את התנור ל 450 ° F. אם באמצעות שאריות טורקיה, לעבור לשלב הבא. כדי לבשל את הירכיים טורקיה, מפזרים כל אחד עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שאריות הודושאריות הודו
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ירך טורקיהירך טורקיה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הירכיים בתבנית אפייה ומעבירים לתנור. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של טורקיה הוא 170 ° F, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את הירכיים מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר את העור ולמשוך את הבשר מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
אם משתמשים שאריות כרוב ניצנים מבושל מראש ובטטות, לדלג לשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
6
מניחים את כרוב ניצנים וחתיכות בטטה במחבת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
יוצקים את שמן קנולה על גבי ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק את החתיכות עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
8
מעבירים לתנור ומבשלים עד ששני הירקות רכים ומשחימים קלות, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר את המחבת כאשר נעשה. כבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים 3 1/3 כוסות מים לסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את הקוסקוס וקמצוץ מלח. קוק, התאמת החום אם המים חושבים על רותחים מעל, עד מכרז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מסננים במסננת כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
13
הוסף שתי כפות של החמאה למחבת להגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים את חמוציות מיובשות, שקדים, וקמצוץ מלח, ומערבבים היטב. מבשלים עד שקדים קלויים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
15
מוסיף את הקוסקוס סחוט ומערבבים היטב. כבה את החום ולהוסיף 2 כפות של מיץ לימון, כמו גם כרוב ניצנים ובטטות. מערבבים לשלב. לטעום, ולהוסיף יותר חמאה או מיץ לימון במידת הצורך. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16
מחלקים את תערובת הקוסקוס בין שלוש קערות גדולות, ומעל עם קצת הודו משך.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מגישים באופן מיידי.