סלט שכבות צלחת עמוקה
לכי לחנות וקחי אבקת שום, ביצים, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . , שהוא מוצק. נסו פודינג בננה שכבתית עמוק בצלחת, קיש חזיר עמוק עם סלט עשבי תיבול ואספרגוס, ו פיצה נקניקייה עמוקה עם סלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה; מכסים, מסירים מהחום, ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר את הביצים מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
שכבה 1/2 של החסה בתחתית קערה גדולה. בצע עם שכבה של סלרי, פלפל, בצל ירוק, פטריות, אפונה וביצה. למעלה עם שאר החסה.
הכן את הרוטב על ידי לטאטא יחד את המיונז, סוכר חום, אבקת שום ואבקת קארי.
מורחים באופן שווה על גבי סלט.
מפזרים חתיכות בייקון וגבינת פרמזן. מקררים עד שמוכנים להגיש.