סלט שכבתי איטלקי
המתכון סלט שכבתי איטלקי מוכן בתוך כ 2 שעות ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. זה מנות ראשונות יש 111 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב שמנת, ברוקולי סלט, חתיכות בגודל ביס חסה קרחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט פסטה איטלקי בשכבות, טבילה איטלקית בשכבות, ו תבשיל איטלקי בשכבות (מתכונים דומים).
הוראות
עמוק 3 ליטר מנה, חסה שכבה, סלט ברוקולי, שעועית, בצל ופלפל פעמון.
מערבבים מיונז ורוטב איטלקי עד מעורבב היטב.
מפזרים גבינה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות עד צונן או לילה.
מפזרים פטרוזיליה רק לפני ההגשה.