מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: סלט שכבתי מקסיקני, סלט שכבתי מקסיקני, ו סלט מקסיקני שכבתי.
הוראות
1
הכן תערובת לחם תירס על פי הוראות החבילה, הוספת צ ' ילי. מגניב וקרמבל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם תירס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2
מיונז אור תהליך הבא 4 מרכיבים במעבד מזון או בלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז אור
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
שכבה של קערה בת 4 ליטר עם חצי חסה קרועה, חצי לחם תירס מתפורר, שליש מתערובת מיונז, וחצי כל שעועית שחורה, תירס, גבינת צ ' דר גרוסה, ו-3 המרכיבים הבאים. חזור על שכבות. למעלה עם תערובת מיונז נותרת. כיסוי וצינה 1 עד 2 שעות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.