סלט שלוש אפונה
אם יש לכם חומץ שרי, קרם fraîche, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, ו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. ממלאים קערה גדולה במי קרח. בקערה גדולה אחרת, להקציף את שאלוט, חומץ ושמנת חמוצה יחד.
לטאטא בשמן זית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את האפונה הצמד סוכר למים רותחים ו blanch במשך 20 שניות.
מוסיפים את אפוני השלג ומבשלים 20 שניות.
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים עוד 20 שניות, עד שהסוכר נשבר ואפונת השלג פריך והאפונה מחוממת דרכה.
מסננים ומיד להעביר את המסננת למי הקרח כדי לעצור את הבישול.
לנקז שוב וללטף את האפונה יבשה.
מוסיפים את האפונה לרוטב, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.