סלט שלוש שעועית
סלט שלוש שעועית הוא תוספת שמגישה 4. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 299 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עלי בזיליקום, שעועית ירוקה, קרח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 91%, שהוא מרהיב. נסו סלמון לימון צלוי על שעועית חמאה חמה וסלט שעועית ירוקה, סלט שעועית ירוקה, שעועית צהובה ועגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, ו ארוחת ערב הערב: שעועית פאבה, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה. הגדר קערה גדולה של מי קרח.
מוסיפים את השעועית הירוקה לסיר ומבשלים עד שהם פריכים-רכים, 2 עד 3 דקות.
מסננים וצוללים את השעועית הירוקה למי הקרח כדי להפסיק את הבישול.
מסננים את השעועית הירוקה.
הקציפו את החומץ, החרדל והדבש בקערה גדולה.
מקציפים פנימה את השמן עד לתחליב.
מוסיפים לקערה את השעועית הירוקה, הקנליני, הכליות, הבזיליקום, הפטרוזיליה והשאלוט וזורקים לציפוי.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים.