קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שני תפוחי אדמה עם חרדל קריאולי, בייקון וארוגולה

סלט שני תפוחי אדמה עם חרדל קריאולי, בייקון וארוגולה
סלט שני תפוחי אדמה עם חרדל קריאולי, בייקון, ו ארוגולן נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון עבה, פלפל, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט בטטה & ארוגולה קלוי עם רוטב יוגורט חרדל כורכום דבש + מחשבות על אהבה עצמית, סלט תפוחי אדמה עם בייקון וחרדל, ו סלט תפוחי אדמה חם עם רוטב בייקון-חרדל.

הוראות

1
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד crispand השחמה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת במוטות נייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ותפוחי אדמה זהב יוקון בשנייםסירים נפרדים. מכסים את תפוחי האדמה במים (ב -2 אינץ'), מוסיפים 1/2 מלח כפית לכל סיר, ומביאים את הסירים toa להרתיח מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מבושלים רק דרך ומכרז.תפוחי האדמה המתוקים יבשלו בעוד כ-15 דקות,
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
תפוחי אדמה זהב יוקון צריך להסתיים בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
5
מסננים את תפוחי האדמה, ולאפשר להם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מערבבים את תפוחי האדמה, בצל ירוק, סלרי, וסראנו צ ' ילסבקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיף את המיונז, חרדל, טרגון,מלח ופלפל, ולשלב. טעם לתיבול, ולהוסיף מורזלט או פלפל, לפי הצורך. לזרוק את סלט תפוחי האדמה עם thearugula, ומגישים על מגש גדול, מעוטר עם הקרקפת המתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
חרדל קריאולי הוא חרדל מלא עם מרקם אקרימי וטעם חזרת זיפי. במילים אחרות, זה חרדל עם בעיטה נוספת קטנה, אז זה ממש בסמטה שלנו!
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
חרדל קריאוליחרדל קריאולי
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2
Reprinted with permission from Down Home with The Neelys by Patrick and Gina Neely, (C) 2009 Knopf