קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שני תפוחי אדמה עם חרדל קריאולי, בייקון וארוגולה

סלט שני תפוחי אדמה עם חרדל קריאולי, בייקון וארוגולה
סלט שני תפוחי אדמה עם חרדל קריאולי, בייקון, ו ארוגולן נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון עבה, פלפל, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט בטטה & ארוגולה קלוי עם רוטב יוגורט חרדל כורכום דבש + מחשבות על אהבה עצמית, סלט תפוחי אדמה עם בייקון וחרדל, ו סלט תפוחי אדמה חם עם רוטב בייקון-חרדל.

הוראות

1
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד crispand השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת במוטות נייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים ותפוחי אדמה זהב יוקון בשנייםסירים נפרדים. מכסים את תפוחי האדמה במים (ב -2 אינץ'), מוסיפים 1/2 מלח כפית לכל סיר, ומביאים את הסירים toa להרתיח מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מבושלים רק דרך ומכרז.תפוחי האדמה המתוקים יבשלו בעוד כ-15 דקות,
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
תפוחי אדמה זהב יוקון צריך להסתיים בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה זהב יוקוןתפוח אדמה זהב יוקון
5
מסננים את תפוחי האדמה, ולאפשר להם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מערבבים את תפוחי האדמה, בצל ירוק, סלרי, וסראנו צ ' ילסבקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיף את המיונז, חרדל, טרגון,מלח ופלפל, ולשלב. טעם לתיבול, ולהוסיף מורזלט או פלפל, לפי הצורך. לזרוק את סלט תפוחי האדמה עם thearugula, ומגישים על מגש גדול, מעוטר עם הקרקפת המתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
חרדל קריאולי הוא חרדל מלא עם מרקם אקרימי וטעם חזרת זיפי. במילים אחרות, זה חרדל עם בעיטה נוספת קטנה, אז זה ממש בסמטה שלנו!
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
חרדל קריאוליחרדל קריאולי
חזרתחזרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2
Reprinted with permission from Down Home with The Neelys by Patrick and Gina Neely, (C) 2009 Knopf