סלט שעועית ברביקיו נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 138 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, שעועית פינטו, תירס הקרנל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: סלט שעועית ברביקיו, תבשיל שעועית ברביקיו דרומי, ו ברביקיו בקר בגריל והמבורגרים שעועית.
הוראות
1
בקומקום גדול, לכסות שעועית עם מים; להביא לרתיחה. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
הסר מהחום ולתת לעמוד 1 שעה.
3
לנקז ולשטוף שעועית; לחזור לקומקום. מכסים שוב במים ומביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסננים ושוטפים שעועית; מניחים בקערה גדולה וקריר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיף את הבצל, פלפלים ותירס; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
בסיר, לשלב את כל מרכיבי ההלבשה; מבשלים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות