שים את השעורה ואת מלח כפית בסיר קטן ובינוני עם 1 כוסות מים חמים; לכסות, להביא לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך מאוד ומבשל עד המים נספגים והשעורה מכרז, על 30 דקות, ערבוב מדי פעם. מסננים דרך מסננת רשת בסדר כדי להסיר כל עודף מים, ואז מגניב מוך.בזמן שהשעורה מבשלת, משרים את הבורגול. כדי לעשות זאת, לשים את הבורגור ואת המלח כפית הנותרים בקערה בינונית; להוסיף 1 כוס מים רותחים, לכסות את הקערה, ולתת לו לשבת במשך 20 דקות. מסננים דרך מסננת רשת בסדר כדי להסיר כל עודף מים, ואז מגניב fluff.In קערה גדולה, לטאטא יחד את זרעי שומשום, שמן קנולה, שמן שומשום, מיץ לימון, חומץ אורז, רוטב תמרי, סירופ מייפל, פפריקה מתוקה, אבקת שום, פלפל שחור, פפריקה חמה (או קאיין). מוסיפים את הבצל האדום, פלפל אדום, פטרוזיליה, עדשים, שעועית שחורה, שעורה ובולגור.טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך; לקרר עד הגשה ולאחסן כל שאריות בקירור עד 4 ימים.