סלט שעועית ירוקה צרפתי
סלט שעועית ירוקה צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו המבורגר טונה צרפתי עם סלט שעועית ירוקה, סלט שעועית צרפתית עם טרגון ופלפל ירוק, ו שעועית ירוקה, אורז אדום וסלט שקדים מספר הבישול של השוק הצרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את שאלוט, חומץ, ושום בקערה גדולה, לא מגיבה ולתת לשבת במשך 15 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. כמו כן, להכין את השעועית על ידי חיתוך קצה הגבעול של כל אחד, משאיר את הזנב דליל על.כאשר תערובת שאלוט מוכנה, מוסיפים את החרדל ומלח ופלפל נמדדים ומקציפים עד לשילוב.
לטאטא כל הזמן, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב. מוסיפים את הצלפים. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך; להפריש.כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את השעועית המגוזמת ומבשלים עד למכרז פריך, על 3 עד 4 דקות.
מסננים היטב במסננת ומיד להוסיף את ההלבשה. באמצעות מלקחיים, לזרוק עד מצופה היטב, ולאחר מכן להעביר צלחת מנה שטוחה. כפית את הרוטב שנותר מעל ומפזרים את השעועית עם הפטרוזיליה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.