סלט שעועית לבנה חמה עם פורל מעושן
סלט שעועית לבנה חמה עם פורל מעושן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, רוזמרין, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סלט שעועית לבנה חמה עם פורל מעושן, תפוח אדמה חם Fingerling וסלט פורל מעושן, ו שעועית ראנר, פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה.
הוראות
כדי להשרות במהירות את השעועית, לשים אותם בסיר הלחץ לכסות עם 3 סנטימטרים של מים. כיסוי ולהביא ללחץ גבוה. כבה את החום ולתת את שחרור הלחץ באופן טבעי, על 5 דקות. לחשוף ולתת מגניב, כ -20 דקות.
לנקז ולשטוף את השעועית. תחזיר אותם לסיר הלחץ.
מוסיף את הפנצ ' טה, שום, גזר, רוזמרין ו 1 כף שמן זית.
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים וסוגרים את סיר הלחץ על פי הוראות היצרן. מבשלים על חום נמוך מאוד, שמירה על לחץ גבוה במשך 7 דקות.
תן ללחץ להשתחרר באופן טבעי, ואז לחשוף ולנקז את השעועית.
מעבירים את השעועית לקערה גדולה, רחבה או מגש עמוק.
מוסיפים את מיץ הלימון ונותר 1/4 כוס שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הטרוטה למעלה, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים מיד או בטמפרטורת החדר.