סלט שעועית לבנה פרובנס קר נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שעועית, שום, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מטבל שעועית לבנה Provençal, צלעות טלה בגריל טוסקנה עם שעועית לבנה חמה Provençal, ו סלט שעועית Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף היטב את השעועית ולמקם אותם ואת המים להכניס תנור איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או עד השעועית הם מכרז. במהירות ובעדינות לשפוך אותם לתוך מסננת ולנקז אותם. (אתה יכול להזמין את מי הבישול ולהשתמש בו כדי לעבות מרקים או תבשילים.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
מסננת
2
מעבירים את השעועית לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה קטנה, לשלב את החומץ, שמן, חרדל, שום. להתמזג היטב עם מקציף או בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל
חומץ
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
מקציף
קערה
4
יוצקים את הרוטב על השעועית ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
5
מוסיף את הבצל הירוק, זיתים, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולזרוק ביד (או אם אתה חייב, באמצעות כפות).
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
זיתים
6
מגישים גם צונן או בטמפרטורת החדר על עלי חסה ומקשטים עם פלחי העגבניות.