סלט שעועית לבנה פרובנס קר
סלט שעועית לבנה פרובנס קר נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שעועית, שום, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מטבל שעועית לבנה Provençal, צלעות טלה בגריל טוסקנה עם שעועית לבנה חמה Provençal, ו סלט שעועית Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף היטב את השעועית ולמקם אותם ואת המים להכניס תנור איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או עד השעועית הם מכרז. במהירות ובעדינות לשפוך אותם לתוך מסננת ולנקז אותם. (אתה יכול להזמין את מי הבישול ולהשתמש בו כדי לעבות מרקים או תבשילים.)
מעבירים את השעועית לקערת הגשה.
בקערה קטנה, לשלב את החומץ, שמן, חרדל, שום. להתמזג היטב עם מקציף או בלנדר טבילה.
יוצקים את הרוטב על השעועית ומערבבים ביסודיות.
מוסיף את הבצל הירוק, זיתים, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולזרוק ביד (או אם אתה חייב, באמצעות כפות).
מגישים גם צונן או בטמפרטורת החדר על עלי חסה ומקשטים עם פלחי העגבניות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA