כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: שעועית שחורה וסלט תירס-סלט מקסיקני חריף / מנות ראשונות, סלט שעועית מקסיקנית, ו סלט שעועית מקסיקנית.
הוראות
1
מסננים ושוטפים את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
2
מערבבים שעועית, בצל, פלפל אדום, כוסברה ותירס גדול מאוד bowl.In קערה קטנה, לטאטא יחד מרכיבים שנותרו למעט אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תוספות, אופציונלי
בצל מטוגן בצ'דר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים רוטב על שעועית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
4
מפזרים קורטוב של אבקת צ ' ילי על החלק העליון של הסלט.מכסים ומקררים ביסודיות.לפני ההגשה, לזרוק סלט שוב, ואז להוסיף עוד קורטוב של אבקת צ ' ילי ולהפיץ אבוקדו על החלק העליון של הסלט.(אל תוסיף את האבוקדו עד ממש לפני ההגשה.).
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות אדלשיים פינו נואר (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.