סלט שעורה ים תיכוני
סלט שעורה ים תיכוני עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו מים, שעורה, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה נהדר. נסו סלט שעורה ים תיכוני, סלט שעורה ים תיכוני, ו סלט חצילים ושעורה ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים שעורה ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד השעורה מכרז, אבל עדיין מעט המשרד במרכז, כ -30 דקות.
מסננים וקריר לטמפרטורת החדר בקערה.
מחית עגבניות מיובשות, שום, 2 כפות שמן זית, וחומץ בלסמי בבלנדר עד חלקה.
שפוך על השעורה. מקפלים את הכוסברה, זיתים, ושמן זית הנותרים עד מעורבב. מכסים ומקררים עד שקר. מערבבים לפני ההגשה.