קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט שעורה ים תיכוני

סלט שעורה ים תיכוני
סלט שעורה ים תיכוני עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו מים, שעורה, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה נהדר. נסו סלט שעורה ים תיכוני, סלט שעורה ים תיכוני, ו סלט חצילים ושעורה ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים שעורה ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד השעורה מכרז, אבל עדיין מעט המשרד במרכז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים וקריר לטמפרטורת החדר בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחית עגבניות מיובשות, שום, 2 כפות שמן זית, וחומץ בלסמי בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
שפוך על השעורה. מקפלים את הכוסברה, זיתים, ושמן זית הנותרים עד מעורבב. מכסים ומקררים עד שקר. מערבבים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שעורהשעורה
זיתיםזיתים