סלט שרימפס ואבוקדו עם ויניגרט אשכוליות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט שרימפס ואבוקדו עם ויניגרט אשכוליות יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שמן צמחי, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. נסו סלט אשכוליות אבוקדו עם ויניגרט בלסמי, סלט אבוקדו ואשכוליות עם ויניגרט Panca Aji, ו סלט אבוקדו אשכוליות W / חרדל ויניגרט דבש (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד מרכיבים ויניגרט עם מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים את הקליפה, כולל כל הדורית הלבנה, מפירות עם סכין חיתוך חדה וחותכים מקטעים ללא ממברנות. חצי ממקטעי אשכוליות מספיק כדי למדוד 1 1/2 כוסות (שמור את כל הקטעים הנותרים לשימוש אחר).
קוצצים גס אגוזי לוז. להמס חמאה ב מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון עד קצף שוככת, ואז לבשל אגוזי לוז עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב, עד גוון כהה יותר, על 5 דקות.
מעביר אגוזים מגבות נייר למחבת מגניב, הזמנת.
אבוקדו רבעון אורך, ואז בור וקליפה.
חותכים לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
טפטוף עם מיץ ליים ועונה עם מלח ופלפל.
פט שרימפס יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שרימפס מטוגנים, הופכים אותם, עד זהב ופשוט מבושל דרך, כ 3 דקות.
לזרוק יחד תרד, חצי מקטעי אשכוליות, וחצי ויניגרט עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מסדרים אבוקדו ואשכולית שנותרה על 4 צלחות העליון עם שרימפס, סלט, ונבטים. כפית הנותרים ויניגרט על סלט ומפזרים אגוזים.