סלט שרימפס ופומלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 774 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פתיתי בוניטו, שאלוט, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pomelo תאילנדי וסלט שרימפס (Miang Som O), סלט פומלו: ים סומו (???????), ו סלט פומלו.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את צ ' ילי מיובש, שאלוט, ושום על גיליונות נפרדים של נייר, לטפטף כל אחד עם קצת שמן צמחי, לעטוף כל אחד לתוך חבילה נפרדת. צולים את שלוש מנות על תבנית אפייה עד התוכן של כל אחד הוא רך וזהב: צ ' ילי צריך לקחת כ 15 דקות, שום על 25 דקות, ואת shallots על 35 דקות. כאשר chiles ו shallots הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, קוצצים כל גס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פלפל צ ' ילי מיובש
שמנת מתוקה נוספת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
3
שים אותם במעבד מזון קטן או מרגמה ועלי יחד עם השום הקלוי, פתיתי בוניטו או דגים מעושנים, דקל או סוכר חום, רוטב דגים, ומיץ תמרינדי או מיץ דובדבנים להתרכז. להתמזג או פאונד עד חלקה. הכן את הקוקוס: אם אתה משתמש קוקוס טרי, לאפות את כל הקוקוס ב 191° במשך כ 15 דקות. שים את זה בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
מיץ תמרינדי
פתיתי בוניטו
זילוף בצורת לב
מיץ דובדבנים
כָּתֵף
דגים מעושנים
רוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שים את הקוקוס על משטח קשה; הכה אותו קשה עם פטיש לפצל אותו לשניים, דואג לתפוס את המיץ, שבו אתה יכול לחסוך לשתייה. עם סכין חדה ועבה, להוציא בזהירות את הבשר מן הקליפה; ללבוש כפפת מטבח כדי להגן על הידיים. לקלף את השכבה הקשה, הכהה, החיצונית את הבשר הלבן.
חותכים את בשר הקוקוס לחתיכות קטנות; דופק במעבד מזון לפתיתים קטנים. טוסט פתיתים במחבת nonstick מעל חום בינוני עד מוזהב קלות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה; תן מגניב. מניחים בצד 1/4 כוס למתכון ולאחסן את שאר פתיתי הקוקוס בצנצנת אטומה; הם ישמרו במשך כמה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
זילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הכן את הסלט: במחבת קטנה על חום גבוה, לחמם את שמן הירקות ולהוסיף את שאלוט פרוס ומלח, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע שריפה. מטגנים את שאלוט עד צ ' יפס וזהב, על 2 דקות; לנקז אותם על מגבות נייר. מסדרים את סעיפי פומלו על מגש הגשה; למעלה עם שרימפס מבושל. לזרוק בעדינות עם ההלבשה, דואג לא לפגוע בפירות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שמנת מתוקה נוספת
Pomelo
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מקשטים עם פתיתי קוקוס קלויים 1/4 כוס, בוטנים קלויים, שאלוט מטוגן, צ ' ילי טרי, עלי ליים או גרידה. רגע לפני ההגשה, לערבב בעדינות.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.