קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סלט שרימפס ופומלו

סלט שרימפס ופומלו
סלט שרימפס ופומלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 774 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פתיתי בוניטו, שאלוט, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pomelo תאילנדי וסלט שרימפס (Miang Som O), סלט פומלו: ים סומו (???????), ו סלט פומלו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את צ ' ילי מיובש, שאלוט, ושום על גיליונות נפרדים של נייר, לטפטף כל אחד עם קצת שמן צמחי, לעטוף כל אחד לתוך חבילה נפרדת. צולים את שלוש מנות על תבנית אפייה עד התוכן של כל אחד הוא רך וזהב: צ ' ילי צריך לקחת כ 15 דקות, שום על 25 דקות, ואת shallots על 35 דקות. כאשר chiles ו shallots הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, קוצצים כל גס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
שים אותם במעבד מזון קטן או מרגמה ועלי יחד עם השום הקלוי, פתיתי בוניטו או דגים מעושנים, דקל או סוכר חום, רוטב דגים, ומיץ תמרינדי או מיץ דובדבנים להתרכז. להתמזג או פאונד עד חלקה. הכן את הקוקוס: אם אתה משתמש קוקוס טרי, לאפות את כל הקוקוס ב 191° במשך כ 15 דקות. שים את זה בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
מיץ תמרינדימיץ תמרינדי
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
כָּתֵףכָּתֵף
דגים מעושניםדגים מעושנים
רוטב דגיםרוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שים את הקוקוס על משטח קשה; הכה אותו קשה עם פטיש לפצל אותו לשניים, דואג לתפוס את המיץ, שבו אתה יכול לחסוך לשתייה. עם סכין חדה ועבה, להוציא בזהירות את הבשר מן הקליפה; ללבוש כפפת מטבח כדי להגן על הידיים. לקלף את השכבה הקשה, הכהה, החיצונית את הבשר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
חותכים את בשר הקוקוס לחתיכות קטנות; דופק במעבד מזון לפתיתים קטנים. טוסט פתיתים במחבת nonstick מעל חום בינוני עד מוזהב קלות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה; תן מגניב. מניחים בצד 1/4 כוס למתכון ולאחסן את שאר פתיתי הקוקוס בצנצנת אטומה; הם ישמרו במשך כמה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הכן את הסלט: במחבת קטנה על חום גבוה, לחמם את שמן הירקות ולהוסיף את שאלוט פרוס ומלח, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע שריפה. מטגנים את שאלוט עד צ ' יפס וזהב, על 2 דקות; לנקז אותם על מגבות נייר. מסדרים את סעיפי פומלו על מגש הגשה; למעלה עם שרימפס מבושל. לזרוק בעדינות עם ההלבשה, דואג לא לפגוע בפירות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
PomeloPomelo
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מקשטים עם פתיתי קוקוס קלויים 1/4 כוס, בוטנים קלויים, שאלוט מטוגן, צ ' ילי טרי, עלי ליים או גרידה. רגע לפני ההגשה, לערבב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלוייםבוטנים קלויים
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
עלי לייםעלי ליים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
8
מגישים עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
קלוריות
1
480, שומן
2
16, קלוריות שומן
1
140, שומן רווי
2
3, חלבון
3
22, שומן חד רווי
4
7, פחמימות
5
400, כולסטרול
6
115, סיבים
7
צילום: איימי אלברט
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
61, שומן רב בלתי רווי
2
4, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.