סלט שרימפס ופומלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 774 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פתיתי בוניטו, שאלוט, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pomelo תאילנדי וסלט שרימפס (Miang Som O), סלט פומלו: ים סומו (???????), ו סלט פומלו.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את צ ' ילי מיובש, שאלוט, ושום על גיליונות נפרדים של נייר, לטפטף כל אחד עם קצת שמן צמחי, לעטוף כל אחד לתוך חבילה נפרדת. צולים את שלוש מנות על תבנית אפייה עד התוכן של כל אחד הוא רך וזהב: צ ' ילי צריך לקחת כ 15 דקות, שום על 25 דקות, ואת shallots על 35 דקות. כאשר chiles ו shallots הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, קוצצים כל גס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פלפל צ ' ילי מיובש
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
שים אותם במעבד מזון קטן או מרגמה ועלי יחד עם השום הקלוי, פתיתי בוניטו או דגים מעושנים, דקל או סוכר חום, רוטב דגים, ומיץ תמרינדי או מיץ דובדבנים להתרכז. להתמזג או פאונד עד חלקה. הכן את הקוקוס: אם אתה משתמש קוקוס טרי, לאפות את כל הקוקוס ב 191° במשך כ 15 דקות. שים את זה בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
מיץ תמרינדי
פתיתי בוניטו
זילוף בצורת לב
מיץ דובדבנים
חבילת Milk Duds
דגים מעושנים
רוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שים את הקוקוס על משטח קשה; הכה אותו קשה עם פטיש לפצל אותו לשניים, דואג לתפוס את המיץ, שבו אתה יכול לחסוך לשתייה. עם סכין חדה ועבה, להוציא בזהירות את הבשר מן הקליפה; ללבוש כפפת מטבח כדי להגן על הידיים. לקלף את השכבה הקשה, הכהה, החיצונית את הבשר הלבן.
חותכים את בשר הקוקוס לחתיכות קטנות; דופק במעבד מזון לפתיתים קטנים. טוסט פתיתים במחבת nonstick מעל חום בינוני עד מוזהב קלות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה; תן מגניב. מניחים בצד 1/4 כוס למתכון ולאחסן את שאר פתיתי הקוקוס בצנצנת אטומה; הם ישמרו במשך כמה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
זילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הכן את הסלט: במחבת קטנה על חום גבוה, לחמם את שמן הירקות ולהוסיף את שאלוט פרוס ומלח, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע שריפה. מטגנים את שאלוט עד צ ' יפס וזהב, על 2 דקות; לנקז אותם על מגבות נייר. מסדרים את סעיפי פומלו על מגש הגשה; למעלה עם שרימפס מבושל. לזרוק בעדינות עם ההלבשה, דואג לא לפגוע בפירות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
Pomelo
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מקשטים עם פתיתי קוקוס קלויים 1/4 כוס, בוטנים קלויים, שאלוט מטוגן, צ ' ילי טרי, עלי ליים או גרידה. רגע לפני ההגשה, לערבב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים
פתיתי קוקוס
עלי ליים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.