סלט שרימפס מעושן
סלט שרימפס מעושן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 633 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בייקון, כרוב, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סלט כרוב מעושן אחי, טאקו דגים עם סלט כרוב מעושן, ו המבורגרים חזיר מעושן עם שומר וסלט כרוב אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מסדרים את רצועות הבייקון על מדף גריל על תבנית אפייה.
אופים עד פריך, על 10 עד 12 דקות.
בקערה גדולה, מוסיפים את הכרוב, סלרי, בצל ירוק ופטרוזיליה. לזרוק יחד ולהניח בצד.
בקערה בינונית מוסיפים את שמן הזית, השום, מיץ הלימון, הפפריקה המעושנת והשרימפס.
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השרימפס.
לטגן, לזרוק לעתים קרובות, עד שרימפס מבושלים דרך, על 4 עד 5 דקות.
בבלנדר, מוסיפים את המיונז, שמנת חמוצה, שמן זית, חומץ סיידר, חרדל, קאיין, מלח, פלפל ושום ומתמזגים יחד עד חלקה.
מוסיפים את התערובת לקערה עם הכרוב. מערבבים בבייקון המתפורר והשרימפס ומגישים.