סלט שרימפס סצ'ואן חם ותרד יכול להיות בדיוק המתכון נטול גלוטן, נטול מוצרי חלב ופסקטרי שחיפשתם. מתכון זה מספיק ל-5 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -25 גרם חלבון , 8 גרם שומן , וסך הכל 256 קלוריות . תמורת 3.13 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. אם יש לכם כוסברה, פלפל, ערמוני מים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית יקרה למדי. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון מעולה של 73% . ציון זה מוצק. מתכונים דומים: בראוניז שוקולד ופלפל סצ'ואן , אטריות שירטאקי בסגנון סצ'ואן , וסלט אגסים, גבינת עיזים ותרד עם רוטב מייפל-בייקון חם .
הוראות
1
במחבת גדולה, מטגנים שרימפס בשמן עד שהם כבר לא ורודים. בקערה גדולה, מערבבים את התרד, התירס, הנבטים, השקדים, ערמוני המים, הפלפל האדום, הכוסברה, הבצל והשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
נבטים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
באותה מחבת, ערבבו את החומץ, הג'ינג'ר, רוטב השום ורוטב הסויה. בשלו וערבבו על אש בינונית עד לחימום מלא; יוצקים על הסלט ומערבבים לציפוי.