סלט שרימפס עם אבוקדו ואורז בקארי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שרימפס, מלח, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אורז בקארי עם שרימפס, אורז בקארי עם שרימפס, ו קציר צלוי צמחוני, אבוקדו קארי + קערות אורז קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, הוספת אבקת קארי למי בישול; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
2
מערבבים אורז, שרימפס, ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®
3
יוצק 2003 אלן סקוט סוביניון בלאן. ניו זילנד מייצרת את הסוביניון בלאן הטוב ביותר. זהו אחד חי עם טעמי הדר ועשבים והוא התאמה טבעית לסלט מרענן.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.