סלט תות וארוגולה עם רוטב אגוזי לוז
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלט תות וארוגולה עם רוטב אגוזי לוז יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 287 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 2 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם ארוגולה, שמן canolan, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. מתכונים דומים: סלט תות וארוגולה עם רוטב אגוזי לוז, סרטי דלורית צלויים עם ארוגולה, פנצ'טה וסלט אגוזי לוז, ו פריזה וסלט צנון עם רוטב אגוזי לוז.
הוראות
אגוזים קלויים במחבת אפייה רדודה באמצע התנור עד הזהב, 10 עד 15 דקות. לשפשף אגוזים חמים במגבת מטבח כדי להסיר עורות (אל תדאגו אם כמה עורות לא יורדים). אגוזים מגניבים, ואז קוצצים גס.
להקציף יחד חומץ, מיץ לימון, שאלוט, סוכר, מלח ופלפל לפי הטעם.
הוסף שמנים בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב היטב.
לזרוק יחד ארוגולה, תותים, אגוזי לוז, ורוטב. מחלקים סלט בין צלחות נקודה עם גבינת עיזים.