קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סלט תירס בגריל

סלט תירס בגריל
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תירס בגריל עם ויניגרט ליים על עוגות תירס, 10 תירס נהדר בתוספת תירס בגריל וסלט פלפל Pasilla, ו חזה עוף בגריל עם תירס גולמי וסלט לחם בגריל.

הוראות

1
גריל תירס, פלפל, וקישואים: להכין את הגריל שלך לחום גבוה, ישיר. שמן את סורגי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
תמרח קצת שמן זית על הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים את הפלפל האדום ואת התירס (בקליפות שלהם) ישירות על סורגי הגריל. (ראה השיטה שלנו לצלייה תירס-on-the-cob.) לכסות את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הפעל תירס מדי פעם, כך שכל חלק של קליפה מושחר. גם לסובב את פלפל אדום מדי פעם עד העור יש שלפוחיות בכל רחבי אותו. זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
כאשר התירס והפלפלים נמצאים במרחק של כ-5 דקות מלהיות מוכנים, לשפשף שמן זית על חתיכות הקישואים ולמקם את חתיכות הזוקיני ישירות על סבכת הגריל, לחתוך בצד למטה. להפוך אותם לאחר כמה דקות כאשר יש להם כמה סימני גריל נחמד עליהם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
תן להם לבשל רק דקה או שתיים בצד השני.
1
מניחים פלפל חרוך בקערה ומכסים בצלחת כך שהוא קיטור בחום משלה. לאחר פלפל מקורר קצת, להסיר את הקליפה החרוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים לפתוח את הפלפל, להסיר את הזרעים ואת הגבעול. חותכים את פלפל לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1
תן לתירס להתקרר לכמה דקות ולמשוך בחזרה את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
קח קערה קטנה ולהפוך אותו במהופך בקערה גדולה יותר. לעמוד קליפות תירס אנכית, קצה כלפי מטה, על גבי קערה קטנה הפוכה. (אתה יכול גם להשתמש במרכז של מחבת bundt הפוכה.)
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
השתמש בסכין חדה כדי לעשות משיכות ארוכות, כלפי מטה, הסרת הגרעינים מן הצ 'יף, כפי שאתה עובד בדרך שלך סביב הצ' יף.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
קוצצים קישואים: פורסים את הקישואים בגריל שוב לאורך וקוצצים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1
מניחים גרעינים תירס בגריל או קלוי, פלפל קצוץ, קישואים קצוצים, בצל אדום, כוסברה, סראנו (אם משתמשים) לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הכמון, שמן זית, חומץ או מיץ ליים, וגבינה מתפוררת (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מערבבים בעדינות. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.