סלט תירס ברחוב בגריל עם שרימפס חמאה כוסברה, פיקו דה גאלו ופרה אבוקדו
סלט תירס ברחוב בגריל עם שרימפס חמאה כוסברה, פיקו דה גאלו ו פירה אבוקדו עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 282 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שרימפס ג'מבו, מיץ לימון, מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תירס קלוי אבוקדו פיקו דה גאלו, תירס בגריל פיקו דה גאלו, ו תירס בגריל פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הגריל (חום בינוני גבוה). גריל התירס על מתלה הגריל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד חרוך קלות כתמים, על 10 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את התירס מגש ולתת לו להתקרר, ולאחר מכן לחתוך את הגרעינים מהקלח. בקערה לזרוק את התירס עם שאר החומרים סלט תירס. מתבלים את הסלט במלח ופלפל שחור טחון טרי.
לזרוק יחד את כל המרכיבים פיקו דה גאלו ואת העונה סלסה עם מלח ומיץ לימון טרי נוסף לימון ליים, במידת הצורך.
לגרוף את בשר אבוקדו לתוך בלנדר ולהוסיף את המנגו וסיד ומיצי לימון. ערבבו את התערובת עד שהיא חלקה, ולאחר מכן, דק את פירה, במידת הצורך. עם מים. מתבלים את פירה במלח.
במחבת בינונית על חום גבוה בינוני, להמיס את החמאה, ולאחר מכן מערבבים בכוסברה.
מוסיפים את הסרטנים ואת sauté, הופכים אותם מדי פעם, עד שהם הופכים ורודים והם רק מבושלים דרך, על 4 עד 6 דקות. מתבלים את הסרטנים במלח.
מחלקים את סלט התירס בין 4 צלחות, כפית אותו על מרכז כל צלחת, ומעל כל מנה עם סרטנים. כפית פיקו דה גאלו על סרטנים ולטפטף אותו עם פירה אבוקדו.