סלט תירס קיץ
סלט תירס קיץ נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם שמן זית, תירס אוזניים, מנטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: ארוגולה, סלט תירס ופלפל: סלט קל בסוף הקיץ, סלט תירס קיץ, ו סלט תירס קיץ.
הוראות
מחממים התנור ל 163° ולהניח pinenuts על גיליון עוגיות. טוסט אותם במשך 8-10 דקות או עד רק ריחני מעט brown.In סיר בגודל בינוני, להרתיח את התירס עד גרעינים הם רק רכים, כשלוש דקות.
מניחים באמבטיה של מים קרים כדי לעצור את הבישול. ברגע שמתקררים, חותכים את הגרעינים מהקלח ושופכים לקערה האהובה עליכם.לזרוק עגבניות שרי, צנוברים קלויים, נענע קצוץ טרי, שמן וחומץ ומערבבים עד רק בשילוב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.