סלט תירס קיץ
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלט תירס בקיץ יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל קאיין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו ארוגולה, סלט תירס ופלפל: סלט קל בסוף הקיץ, סלט תירס קיץ, ו סלט תירס קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לקלף את התירס ולחתוך את ראשי endive במחצית לאורכו.
מוסיפים את התירס ואת endive לתבנית אפייה או קרש חיתוך, טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את התירס ואת endive לגריל ומבשלים עד חרוך קלות על כל הצדדים, על 3 דקות עבור endive ו 5 דקות עבור התירס.
בינתיים, בקערה מנה בינונית, לשלב את כל החומרים הנותרים.
לאחר מבושל, להסיר את התירס ואת endive מן הגריל. חותכים את רוח הצד אנדיבי לחתיכות 1/4 אינץ ' ולהוסיף לקערה.
חותכים את הגרעינים את הקורים ולהשליך את הקורים.
מוסיפים את הגרעינים לקערה ומערבבים לשלב. טעם לתיבול ולהתאים, במידת הצורך.
מגישים חם או טמפרטורת החדר.