סלט תירס קיץ
אם יש לך בערך 10 דקות לבלות במטבח, סלט תירס קיץ עשוי להיות מתכון צמחוני מרהיב ללא גלוטן ולקטו אובו שכדאי לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 182 קלוריות. אם יש לכם מיץ ליים, פלפל קאיין, פטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט ארוגולה, תירס ופלפל: סלט קל בסוף הקיץ, סלט ארוגולה, תירס ופלפל: סלט קל של סוף קיץ, וסלט ארוגולה, תירס ופלפל: קל. סלט סוף קיץ.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את התירס וחותכים את ראשי האנדיב לשניים לאורכם.
מוסיפים את התירס והאנדיב לתבנית אפייה או קרש חיתוך, מטפטפים שמן זית ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את התירס והאנדיב לגריל ומבשלים עד שהם חרוכים קלות מכל הצדדים, כ-3 דקות עבור האנדיב ו-5 דקות עבור התירס.
בינתיים מערבבים בקערת הגשה בינונית את כל שאר החומרים.
לאחר בישול, מוציאים את התירס והאנדיב מהגריל. פורסים את האנדיב לרוחב לחתיכות של 1/4 אינץ' ומוסיפים לקערה.
חותכים את הגרעינים מהקלחים וזורקים את הקלחים.
מוסיפים את הגרעינים לקערה ומערבבים לאיחוד. טועמים לתיבול ומתקנים במידת הצורך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.