סלט תמנון עם מלפפון מתובל
סלט תמנון עם מלפפון מתובל יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 105 קלוריות. מתכון זה משמש 8. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורש עגבניות רומא, פלפל הקרקע, תמנון, שום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט מלפפונים וכוסברה מתובל, סלט מלפפון חומוס מתובל, ו פלטת דגי חגיגה עם סלט מלפפונים מתובל.
הוראות
כדי להכין תמנון לבישול, להסיר את החלק הפה, לשטוף היטב.
מוסיפים את התמנון לסיר גדול של מים מומלחים על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 עד 35 דקות. לאחר שהתמנון ורוד בהיר ורך למגע, מסירים מהאש, מסננים ומצננים. לאחר מגניב, לשטוף ולהסיר את העור החיצוני של זרועות, לחתוך את החלק הראש פתוח, להסיר את הקרביים ולשטוף שוב.
חותכים את התמנון לחתיכות בגודל 1/2 על 1/2 אינץ'.
בקערה גדולה מוסיפים את המלפפונים, הבצל, השום, הטימין, הסמבל, מלח הים, הפלפל הלבן, שמן הזית, חומץ בלסמי לבן ומיץ לימון. לזרוק לשלב מעורב היטב.
מוסיפים את התמנון, זורקים לציפוי עם הרוטב, ואז מוסיפים את העגבניות והעירית. זורקים בעדינות, נזהרים לא לשבור או לחבול את העגבניות והעירית. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.
מעבירים את הסלט לצלחות הגשה בעזרת כף מחוררת ומזלפים את הרוטב שנותר.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. כרם ביולייה קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה]()
ביוליו ויניארד קרנרוס שרדונה
בסדר צהוב - ירוק זהב צבע. הפרי המפואר והקדמי מתבטא מאוד בניחוחות עשירים, דבש אגסים ותמצית וניל, עם גוונים של עשבי תיבול טריים ומרציפן. טעמים מלאים מאוד ושופעים חושפים משולבים, בדרך כלל קרנרוס, תפוח בשל ופירות אפרסקים בשילוב עם אלמנטים וניל-קינמון חריפים של אלון. הסיום הוא קרמי, עגול, וטעים, לא "צ ' רי" ולא שרף, האלון מאוזן היטב את הפרי החזק. זהו יין בעל מרקם מפואר, תמצית גבוהה; נייר כסף נהדר למנות דגים עשירות, עוף מלוח או צלי עגל.