סלט תפוזים ובצל
סלט תפוז ובצל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 146 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם שמן זית, תפוזים, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט בצל כתום ואדום, סלט בצל אדום וכתום, ו סלט תפוזים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
עם סכין קטנה, חדה, לחתוך העליון והתחתון את 3 תפוזים (10 עוז. כל), חיתוך עמוק מספיק כדי לחשוף את הבשר. סט כתום, עם קצה לחתוך אחד למטה, על הלוח. חותכים את הצדדים של תפוזים כדי להסיר את הדגש הלבן ולחשוף בשר; להשליך קליפות. פרוס דק בשר כתום לרוחב לתוך סיבובים. סדר פרוסות תפוז על מגש. פיל 1 בצל לבן (5 עוז.); לחתוך חצי לתוך סיבובים דקים. סיבובים נפרדים לטבעות ולשטוף ולנקז; להפיץ באופן שווה על תפוזים. (מילואים הנותרים בצל חצי לשימוש נוסף.)
מערבבים 2 כפות חומץ יין לבן וכף 1 שמן זית כתית אקסטרה.
טפטוף שווה על בצל; מפזרים מלח ופלפל טרי לפי הטעם.