סלט תפוח אדמה מתוק
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלט תפוח אדמה מתוק יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם יוגורט, סוכר, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה טוב. מתכונים דומים: סלט תפוח אדמה מתוק, סלט בטטה ותפוח, ו סלט בטטה תפוחים צ'יפוטלה.
הוראות
ב 4-כדי 6-ליטר תנור הולנדי, במקום סל ספינת קיטור; להוסיף מים 1/2 אינץ ' (מים לא צריך לגעת בתחתית הסל).
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסל; מכסים בחוזקה וחום רותחים. להפחית את החום נמוך; קיטור מכוסה 16 עד 17 דקות או עד מכרז. לצלול תפוחי אדמה לתוך מי קרח עד קר; לנקז.
בינתיים, מפזרים אגוזי מלך במחבת כבדה ungreased. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד האגוזים מתחילים חום, ואז ערבוב כל הזמן עד חום זהוב.
בקערה גדולה, מפזרים תפוחים עם סוכר ומיץ ליים; לזרוק בעדינות למעיל. מערבבים בטטות, צימוקים, מלח ו 3 כפות של אגוזי מלך.
בקערה קטנה, מערבבים יחד יוגורט ומיונז.
יוצקים מעל תערובת בטטה; לזרוק בעדינות מעיל.
מפזרים עם הנותרים 1 כף אגוזי מלך. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 2 שעות או עד 12 שעות.