סלט תפוחי אדמה Cajun עם נקניקיות Andouille
המתכון סלט תפו " א Cajun עם נקניקיות Andouille יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 193 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. גשו לסופר וקנו סלרי, רוטב פלפל, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו נקניקיית הגמבו Cajun Andouille, פירות ים Cajun ונקניקיות Andouille גאמבו, ו מק ' וגבינה Cajun עם סרטנים ונקניקיות Andouille (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 שמן כף במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף נקניקיות; sauté עד חום, על 5 דקות.
להעביר מגבות נייר וניקוז.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
להוסיף תפוחי אדמה; לבשל רק עד רך, ערבוב מדי פעם, על 9 דקות.
להקציף חומץ, רוטב פלפל וחרדל בקערה גדולה.
להעביר תפוחי אדמה חמים לקערה עם תערובת חומץ לזרוק בעדינות. מערבבים בעדינות בנקניקיות, פלפל, סלרי, בצל ירוק ושמן 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.