סלט תפוחי אדמה Zingy חדש
זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט תפוחי אדמה ושעועית עם רוטב עשבי Zingy, Zingy צנון סלט, ו סלט טונה קמצן.
הוראות
אם תפוחי האדמה גדולים יותר בגודל מלא, לחתוך אותם לחתיכות קטנות יותר. מרתיחים במים מלוחים במשך כ 15 דקות, עד שזה עתה נעשה. בינתיים, תחצי את הבצל האדום, ואז תחתכי אותו כמה שיותר דק.
לטאטא את החומץ והדבש עם 1 כפית מלח עד שהמלח מתמוסס, ולאחר מכן לטאטא בשמן הזית.
מסננים את תפוחי האדמה, מערבבים עם הרוטב, בצל וצלפים. השאר לקרר.