סלט תפוחי אדמה אפוי של פט
סלט תפוחי האדמה האפוי של פט יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 263 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו בצל, מלח סלרי, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה אפוי אני, סלט תפוחי אדמה אפוי, ו סלט תפוחי אדמה אפוי.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
בינתיים, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת, ואז מתפוררים. תניח את הבייקון בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
מערבבים את תפוחי האדמה, גבינת צ ' דר, תבלין, בצל וזיתים בקערה גדולה. מערבבים במיונז, מלח סלרי ופלפל שחור.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה, ומפזרים בייקון.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי האדמה משחימים והגבינה מותכת, כ 45 דקות.