סלט תפוחי אדמה בגריל
סלט תפוחי אדמה בגריל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 543 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, אבקת קאיין, בטטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל, סלט תפוחי אדמה בגריל, ו סלט תפוחי אדמה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את תפוחי האדמה האדומים בסיר גדול ולמלא עם
מים קרים, מכסים את תפוחי האדמה ב 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל
חום גבוה. ברגע שהמים מתחילים לרתוח, כ -8 דקות, מוסיפים את המתוק
תפוחי אדמה. חזור לרתיחה ומבשל במשך 8 דקות נוספות.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את המיונז,
חרדל, בצל ואבקות שום, קאיין וקצת מלח ופלפל. כאשר
תפוחי אדמה הם מגניבים למגע, לזרוק אותם בתערובת מיונז ומערבבים
באמצעות מלקחיים, מניחים את חתיכות תפוחי האדמה על הגריל החם, ו
מבשלים על כל הצדדים מספיק זמן כדי להפוך את סימני גריל, 1 עד 2 דקות לכל צד.
לטפל בעדינות, כך שהם לא להתפרק.
בקערה גדולה, מניחים את ויניגרט הבייקון-בצל ירוק. כמו
תפוחי האדמה מבושלים דרך, להסיר אותם מן הגריל ומניחים את חם
תפוחי אדמה בקערה עם הרוטב. בעדינות לזרוק את תפוחי האדמה ב
ההלבשה מעיל לחלוטין לשרת, חם או קר.
במחבת קטנה, לבשל את הבייקון עד פריך. ואז להפריש להתקרר. לאחר התקרר, יוצקים את הבייקון ואת השומן לתוך קערה קטנה יחד עם שמן זית.
בקערה קטנה אחרת, להקציף יחד את החומץ והחרדל. לטפטף לאט בתערובת שמן זית בייקון, לטאטא כדי emulsify.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק והמלח והפלפלפל לפי הטעם, ומקציפים כדי להתמזג.