סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון-ויניגרט בצל ירוק
סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון-בצל ירוק ויניגרט נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מיונז, מלח כשר ופלפל, תפוחי אדמה ג'ינג'ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שרימפס בגריל עם בייקון, עגבניות וריניגרט בצל ירוק, סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט Dijon, ו סלט תפוחי אדמה אדום בגריל עם בייקון-ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה האדומים בסיר גדול לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה. ברגע שהמים מתחילים לרתוח, לאחר כ -10 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים. חזור לרתיחה ומבשל עוד 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד להתקרר.
בקערה בינונית, לטאטא את המיונז, חרדל, אבקת בצל, אבקת שום, קאיין, ומלח ופלפל שחור לפי הטעם. כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים למגע, בעדינות לזרוק אותם בתערובת מיונז למעיל.
הפוך את ויניגרט: לבשל את הבייקון במחבת קטנה על חום בינוני עד פריך, ואז להפריש להתקרר במחבת. לאחר קרירות, יוצקים את הבייקון ואת טפטוף לתוך קערה קטנה יחד עם שמן זית. בקערה גדולה, להקציף את החומץ והחרדל. לטפטף לאט בתערובת שמן זית בייקון, לטאטא כדי emulsify.
מוסיפים את הבצל הירוק, הפטרוזיליה, המלח והפלפל השחור לפי הטעם והקציף כדי להתמזג.
באמצעות מלקחיים, מניחים את חתיכות תפוחי האדמה על הגריל החם ומבשלים מכל הצדדים מספיק זמן כדי לבשל דרך ולעשות סימני גריל, 1 עד 2 דקות לכל צד. לטפל בתפוחי האדמה בעדינות, כך שהם לא להתפרק.
הסר את תפוחי האדמה מן הגריל ומניח בקערה עם ויניגרט. בעדינות לזרוק את המעיל לחלוטין לשרת חם או קר.