סלט תפוחי אדמה בגריל עם פסטו פטרוזיליה
סלט תפוחי אדמה בגריל עם פסטו פטרוזיליה נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, תפוחי אדמה fingerling, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה פסטו פטרוזיליה # SundaySupper, סלט עוף ואספרגוס בגריל עם פסטו פטרוזיליה, ו סלט בולגור עם פסטו פטרוזיליה ועוף בגריל.
הוראות
מחממים את הגריל עד בינוני.
בסיר גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים. מלח את המים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים עד רך מעט; על 15 עד 20 דקות.
הסר את תפוחי האדמה מהמים לקערה ולתת מגניב. מתבלים עם 3 כפות שמן זית, 1 כף מלח ו 1 כף פלפל. מסדרים על הגריל שחומם מראש ולסמן במשך 1 עד 2 דקות בכל צד.
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום בינוני עד השחמה קלה.
להסיר מהחום ולהניח בצד. הערה של קוק: אין צורך שמן המחבת; צנוברים מצופים כבר בשמן.
מוסיפים את הפטרוזיליה, אורגנו, מיץ לימון, שום, צלפים, 1 כפית מלח ופלפל, 3 כפות שמן זית, וצנוברים למעבד מזון. דופק עד התערובת יוצרת משחה חלקה.
מוסיפים לתפוחי האדמה וזורקים היטב למעייל.
מגישים בטמפרטורת החדר או קר.