סלט תפוחי אדמה בייקון יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל, garnishes: פפריקה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון + בייקון-ויניגרט Dijon, סלט תפוחי אדמה עם בייקון, ו סלט תפוחי אדמה בייקון.
הוראות
1
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות בתנור הולנדי מעל חום בינוני 15 עד 18 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מסננים ולתת מגניב מעט.
3
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים בייקון, בצל ירוק קצוץ, ואת 4 המרכיבים הבאים. מערבבים יחד מיונז ושמנת חמוצה עד מעורבב.