תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה ביסטרו. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חומץ יין, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סלט עוף ותפוחי אדמה ביסטרו צרפתי, תפוח אדמה אפוי ביסטרו, ו סלט ביסטרו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 3 ליטר סיר, במקום תפוחי אדמה, גרגרי מרק ושום.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף מים. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים מכוסה על 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
תפוחי אדמה מגניב בישול נוזלי במקרר לפחות 3 שעות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
מסננים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
מוסיפים אגוזי מלך ובצל לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מקלות קינמון קצרים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
במיכל מכוסה היטב, לנער את כל חומרי ההלבשה עד מעורבב היטב.