תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה ביסטרו. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חומץ יין, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סלט עוף ותפוחי אדמה ביסטרו צרפתי, תפוח אדמה אפוי ביסטרו, ו סלט ביסטרו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 3 ליטר סיר, במקום תפוחי אדמה, גרגרי מרק ושום.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הוסף מים. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים מכוסה על 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
תפוחי אדמה מגניב בישול נוזלי במקרר לפחות 3 שעות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מסננים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מוסיפים אגוזי מלך ובצל לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מקלות קינמון קצרים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
במיכל מכוסה היטב, לנער את כל חומרי ההלבשה עד מעורבב היטב.