קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני
סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני הוא חלב חינם תוספת. מתאים ל-4 ומחירו 93 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, עלי פטרוזיליה שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה וחזיר בסגנון גרמני, סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני, ו סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מניחים את תפוחי האדמה ומכסים במים קרים בגודל 1 אינץ'. מערבבים פנימה 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים בלבד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים, מעבירים לקערה גדולה ומכסים בניילון כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים בסיר קטן, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהוא פריך ושומנו שוחרר, כ -3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב עד לשקיפות כ -6 דקות. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 45 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את 2 הכפיות הנותרות מלח, מרק, חומץ, חרדל וסוכר. מביאים לרתיחה תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מסירים מהאש.
6
בעזרת הידיים משפשפים את הקליפות מתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
חותכים את תפוחי האדמה לשניים לאורכם, ואז חותכים לרוחב לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. מחזירים את תפוחי האדמה לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים מעל את תערובת החומץ וזורקים לציפוי תפוחי האדמה. זורקים פנימה את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים מייד.