סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני
סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני הוא חלב חינם תוספת. מתאים ל-4 ומחירו 93 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, עלי פטרוזיליה שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה וחזיר בסגנון גרמני, סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני, ו סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני עם חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מניחים את תפוחי האדמה ומכסים במים קרים בגודל 1 אינץ'. מערבבים פנימה 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים בלבד, כ-30 דקות.
מסננים, מעבירים לקערה גדולה ומכסים בניילון כדי להתחמם.
בינתיים בסיר קטן, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהוא פריך ושומנו שוחרר, כ -3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב עד לשקיפות כ -6 דקות. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 45 שניות נוספות.
מוסיפים את 2 הכפיות הנותרות מלח, מרק, חומץ, חרדל וסוכר. מביאים לרתיחה תוך הקצפה מתמדת.
בעזרת הידיים משפשפים את הקליפות מתפוחי האדמה.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים לאורכם, ואז חותכים לרוחב לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. מחזירים את תפוחי האדמה לקערה הגדולה.
יוצקים מעל את תערובת החומץ וזורקים לציפוי תפוחי האדמה. זורקים פנימה את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל לפי הטעם.
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים מייד.