סלט תפוחי אדמה בערווה
סלט תפוחי אדמה אפוי דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לך חרדל דיז'ון, פלפל, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה בערווה, סלט תפוחי אדמה בערווה, ו סלט תפוחי אדמה בערווה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול מלא במים מלוחים בכבדות ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד סכין קילוף יכול בקלות להיות מוכנס לתוך תפוחי האדמה, על 12 עד 14 דקות. בינתיים, לטאטא את השמן, שאלוט, חומץ, חרדל, 1 כפית מלח נמדד, ואת הפלפל הנמדד בקערה גדולה, לא מגיבה ולהניח בצד.כאשר תפוחי האדמה מוכנים, לנקז אותם, להעביר גיליון אפייה rimmed, ולהתפשט לשכבה אפילו. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, על 20 דקות. חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/2 אינץ סיבובים ומניחים בקערה עם ההלבשה.
מוסיפים את עשבי תיבול ואת הנותרים 1 1/2 כפיות מלח בעדינות לזרוק לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.