סלט תפוחי אדמה בערווה
סלט תפוחי אדמה בערוגת עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם מלח, שן שום, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו סלט תפוחי אדמה בערווה, סלט תפוחי אדמה בערווה, ו סלט תפוחי אדמה בערווה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה חצי לאורכו; לחתוך חצאים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; מפזרים חומץ.
מערבבים יוגורט ושמנת חמוצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מוסיפים שמן; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים בצל ומרכיבים שנותרו; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת יוגורט לתערובת תפוחי אדמה; זורקים בעדינות למעיל. כיסוי וצינה 1 עד 24 שעות.