סלט תפוחי אדמה גן נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, שיני שום, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גינה, סלט תפוחי אדמה גינה, ו סלט תפוחי אדמה גינה.
הוראות
1
מערבבים שמן ושום בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מבשלים תפוחי אדמה במים מלוחים רותחים כדי לכסות 15 עד 20 דקות או עד מכרז; לנקז תפוחי אדמה, ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף חומץ הבא 3 מרכיבים לתוך תערובת שמן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים מעל תפוחי אדמה חמים, משליכים למעיל. כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
שלב תערובת תפוחי אדמה, מיונז, בצל ירוק, משליך בעדינות.