סלט תפוחי אדמה גרמני דלוקס
מתכון סלט תפוחי אדמה גרמני דלוקס מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 222 קלוריות. מתאים ל-16 ומחירו 59 סנט למנה מנות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ סיידר, תפוחי אדמה, מלח נוסף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים 1/4 כוס טפטופים.
קולים סלרי ובצל בטפטופים עד שהם רכים.
בקערה גדולה שלבו את הסוכר, הקמח, המלח, החרדל, החומץ והמים לתערובת אחידה.
מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 1-2 דקות עד להסמכה.
בקערת הגשה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, הגזר והפטרוזיליה; מזלפים רוטב; מערבבים בעדינות לציפוי. מתבלים במלח נוסף אם רוצים; מקשטים בבייקון.
מגישים חם. מקררים שאריות.