סלט תפוחי אדמה גרמני חם
סלט תפוחי אדמה גרמני חם הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו קמח, מים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה חם בסגנון גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם של סאני (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה ומבשלים במים מלוחים רותחים עד במכרז.
מסננים, תוך חם, העור לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'. אתה צריך בערך 4 כוסות. תניח בצד.
מניחים בייקון במחבת ומטגנים עד כמעט פריך.
הסר בייקון מחבת ולהוסיף בצל וסלרי, לבשל עד רך ושקוף, להסיר מחבת.
מסננים את כל אבל כף אחת של שומן בייקון; להוסיף קמח, סוכר, מלח ופלפל למחבת מערבבים עד מעט השחמה.
מוסיפים חומץ ומים ומבשלים עד שהתערובת מתעבה מעט.
מוסיף בחזרה את הבייקון, בצל, וסלרי.
יוצקים רוטב חם על תפוחי אדמה; מערבבים בעדינות כדי להתמזג. תפוחי האדמה צריכים להיראות מבריקים.
מקשטים עם פרוסות ביצה קשות, מפזרים פטרוזיליה טחון, ועירית מעל.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. השפים FN לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.