סלט תפוחי אדמה גרמני חם Healthified
המתכון בריאות סלט תפוחי אדמה גרמני חם מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור יום העצמאות. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חומץ סיידר, שמן canolan, זרעי סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 4 ליטר, מניחים תפוחי אדמה.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים מכוסה, 25 עד 30 דקות או עד מכרז.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון על חום בינוני עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר. קוצצים בייקון; להפריש.
להסיר ולהשליך טיפות בייקון ממחבת.
להוסיף שמן; חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז. מערבבים בקמח, סוכר, מלח, זרעי סלרי ופלפל. מערבבים בהדרגה במים, חומץ וחרדל. מבשלים מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע ועבה.
מערבבים בתפוחי אדמה ובייקון. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מחומם היטב. כדי לשרת, מפזרים פטרוזיליה.