סלט תפוחי אדמה גרמני עם ביצים הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 10 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . זה עובד היטב כתוספת אירופאית. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, זרעי סלרי, חומץ וביצים קשות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פנקייק נוטלה בננה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות Frikadellen , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
פורסים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
להוסיף ביצים; לְהַפְרִישׁ. במחבת קטנה מבשלים בייקון ובצל עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מסננים, שומרים 3 כפות טפטופים.
4
מוסיפים בייקון ובצל לתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את שאר החומרים לטפטופים; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך מעט.