סלט תפוחי אדמה גרמני עם ביצים הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 10 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . זה עובד היטב כתוספת אירופאית. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, זרעי סלרי, חומץ וביצים קשות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פנקייק נוטלה בננה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות Frikadellen , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
פורסים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להוסיף ביצים; לְהַפְרִישׁ. במחבת קטנה מבשלים בייקון ובצל עד שהבייקון פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים, שומרים 3 כפות טפטופים.
4
מוסיפים בייקון ובצל לתערובת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את שאר החומרים לטפטופים; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך מעט.