סלט תפוחי אדמה גרמני עם ביצים
סלט תפוחי אדמה גרמני עם ביצים הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 10 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . זה עובד היטב כתוספת אירופאית. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, זרעי סלרי, חומץ וביצים קשות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36% . הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פנקייק נוטלה בננה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות Frikadellen , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
להוסיף ביצים; לְהַפְרִישׁ. במחבת קטנה מבשלים בייקון ובצל עד שהבייקון פריך.
מסננים, שומרים 3 כפות טפטופים.
מוסיפים בייקון ובצל לתערובת תפוחי האדמה.
מוסיפים את שאר החומרים לטפטופים; מבשלים ומערבבים עד שמסמיך מעט.
יוצקים על תערובת תפוחי אדמה ומערבבים לציפוי.