סלט תפוחי אדמה דל שומן
סלט תפוחי אדמה דל שומן דורש כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 126 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ טעם הבית דורש סלרי, מיונז, בצל וצנוניות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 51 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 31%, המנה הזו לא כל כך אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט תפוחי אדמה דל שומן קל, סלט תפוחי אדמה דל שומן, ו סלט תפוחי אדמה אדומים בגריל עם נקניק וחווה {דל שומן, ג'י-אף + חלבון גבוה}.
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים עד שהם רכים, בערך 15-20 דקות; מסננים היטב.
מניחים בקערה; מצננים מעט.
יוצקים רוטב לסלט על תפוחי אדמה חמים; לזרוק למעיל.
מוסיפים סלרי, פלפל ירוק, בצל, צנוניות, פטרוזיליה, מלח אם רוצים ופלפל; מערבבים היטב.
שלב את המיונז, החרדל והסוכר; יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה וזורקים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.