אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו סלט תפוחי אדמה דל שומן וטעים. מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן ולקטו-אובו, מתאים ל-6 מנות . מנה אחת מכילה כ -4 גרם חלבון , 2 גרם שומן , ובסך הכל 156 קלוריות . 11 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מושלם ליום העצמאות ה-4 ביולי . מתכון זה מטעם Taste of Home דורש פלפל, מיונז, בצל ירוק ומיץ לימון. מההכנה ועד להצלחת, המתכון אורך בערך 25 דקות . עם ציון סופגנייה של 64% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מאפינס שוקולד כפולים דלי קלוריות/דלי שומן , עוגת אוכמניות וקינמון דלת שומן , ופארפלה עוף ברוטב אלפרדו דל שומן .
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או רק עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
סננו ושטפו במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
בקערה קטנה, שלבו את שאר המרכיבים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים או עד שהרוטב קר.