סלט תפוחי אדמה דרום-מערבי
סלט תפוחי אדמה דרום-מערבי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 213 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם מלח, שעועית, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט תפוחי אדמה דרום-מערבי, סלט תפוחי אדמה בסגנון דרום-מערבי, ו סלט בטטה דרום-מערבי בריא (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר 1 צ 'יפוטלה צ' ילה מפחית. קוצצים צ ' ילה למדוד 2 כפיות. שמרו את הצ ' ילי שנותר ורוטב אדובו לשימוש אחר.
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 10 דקות או עד שהם רכים.
חותכים תפוחי אדמה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מחממים מחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים תירס; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
הוסף תירס, סלרי ו -5 המרכיבים הבאים (סלרי דרך ג ' לפאו) לתפוחי אדמה; לזרוק בעדינות.
שלב 2 כפיות צ 'ילה צ' יפוטלה קצוצה, מיץ ליים, שמן, מלח ופלפל שחור, תוך ערבוב עם מטרפה.
מזלפים את תערובת מיץ הליים על תערובת תפוחי האדמה, וזורקים בעדינות. מכסים ומצננים 1 עד 24 שעות.