סלט תפוחי אדמה הולנדי פנסילבניה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה הולנדית פנסילבניה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סלרי, חומץ סיידר, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו פנסילבניה הולנדית סופגניות תפוחי אדמה, סלט כרוב הולנדי בפנסילבניה, ו לחמניות תה הולנדית פנסילבניה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז. מגניב 10 דקות; לקלף וקוצצים.
מערבבים תפוחי אדמה, בצל, סלרי, גזר, וביצים קצוצות בקערה גדולה.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת.
מערבבים סוכר, 1/2 כוס מים, חומץ לבן, ו -5 המרכיבים הבאים (באמצעות ביצים מוכות); מערבבים עם מקציף.
מוסיפים תערובת סוכר למחבת; מבשלים 8 דקות על חום בינוני או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים תערובת סוכר על תערובת תפוחי אדמה, ערבוב בעדינות לשלב.
הוסף בייקון שמור ופטרוזיליה; לזרוק בעדינות למעיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.